WASSER - GAS WATER HEATER WH506A_B

Rp 1.339.000   
Cicilan 0% mulai dari Rp 223.167

+

SPECIFICATIONS

  • ODS System : Automatically cut the gas flow in case of oxygen deficiency to protect the user from carbon dioxide poisoning
  • Flame Failure Safety Device : The unit shuts down the gas flow when there is no flame
  • Overheat Protector : Protects the internal parts of water heater from overheating
  • Water Pressure Limiter : Water will flow out from disposal valve when the incoming water pressure is too high
  • Battery Indicator : Shows when the battery is too weak to start the ignition
  • Auto Cut-Off : Water heater will turn off after 20 minutes of continuous operation. To reset it, just closed the water flow and turn it back on.
  • Water Filter : Filter the water heater from unwanted particles

GAS TYPE
Lpg



HEIGHT
40.2 CM



LENGTH
29 CM



MAX TEMPERATURE
-



ON OFF FUNCTION
-



VOLUME
5 LITER



WIDTH
17 CM



Ini water heater andalan. Sodara pake merk ini udah lama dan awet banget. Karena beliin orang rumah via app, mereka kaget dong kalau ada produk ini di Hartono. Seneng overall, pelayanannya oke banget. Waktu pengiriman pun udah di estimasi dan kita dikasih tau (via email) paling lambat barang akan dikirimkan kapan, jadi nggak was-was orderan kita dibaca atau nggak. Kalo kualitas produk, menurutku udah nggak perlu khawatir ya kalau beli di Hartono. My Hartono App sangat memudahkan banget
Write a review